Den virtuelle inspirationsdag - om trivsel, forandringer og arbejdsglæde

Online event, - 4. februar 2021
Sted Online event, Dato og tidspunkt 4. februar 2021 - Kl. 8:30 - 12:00
Arrangementet er afholdt

Online inspirationsdag om forandringer og arbejdsglæde

Athenas og Severin vil gerne invitere jer med til en virtuel inspirationsdag, hvor I kan opleve 5 af landets bedste foredragsholdere tale om trivsel, forandringer og arbejdsglæde. 

Oplev tidligere medlem af Siriuspatruljen Asger Fredslund i et spændende oplæg om samarbejde. Lykke Møller Kristensen, som er ekspert i digital kultur og adfærd, er klar med et inspirerende oplæg om den digitale udvikling under corona. Du kan også opleve antropolog og forfatter Dennis Nørmark, som i en helt ny bog genoptager kampen mod pseudoarbejde. Den tidligere dobbelte verdensmester i roning Mette Bloch er klar med et forrygende oplæg om motivation - og til sidst er livsstilseksperten Mads Christensen klar med en underholdende peptalk om danskerne. Hvad sker der omkring os, og hvor er vi på vej hen?

Glæd dig til en række unikke foredragsoplevelse på din computer, tablet eller smartphone. Du er velkommen til at invitere dine kollegaer og alle i dit netværk med til vores gratis online event. 

PROGRAM
ASGER FREDSLUND: Samarbejde gennem tillid  LÆS MERE HER
LYKKE MØLLER KRISTENSEN: Den digitale udvikling under corona  LÆS MERE HER
DENNIS NØRMARK: Tilbage til arbejdet - sådan bekæmper vi pseudoarbejdet  LÆS MERE HER
METTE BLOCH: Vind med vilje  LÆS MERE HER
MADS CHRISTENSEN: Hvad sker der - og hvor er vi på vej hen?​​  LÆS MERE HER

 

Sådan får du adgang til den virtuelle inspirationsdag

  • Klik på tilmeld-knappen*
  • Udfyld tilmeldingsformularen
  • Du modtager en tilmeldingsbekræftelse på den indtastede e-mailadresse
  • Kort før arrangementet starter modtager du et link til vores gratis online event

Har du spørgsmål til Severin, er du velkommen til at kontakte Angelika Rosenberg på tlf. 2466 6842 eller ar@severinkursuscenter.dk. Har du spørgsmål til Athenas, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Alle oplæg er forkortede versioner på ca. 30 min. i forhold til normal varighed på 75-90 min.


*  Ved tilmelding til det gratis online event accepterer du, at Athenas og Severin må kontakte dig med konkrete tilbud, herunder e-mails med inspiration, konkrete tilbud og invitationer til vores kundearrangementer. Du kan altid framelde dig igen. Læs mere om Athenas' nyhedsbreve og datapolitik HER - og læs mere om Severins datapolitik HER