Dennis NÝrmark - Pseudoarbejde

Gratis webinar, - 27. maj 2020
Sted Gratis webinar, Dato og tidspunkt 27. maj 2020 - Kl. 11:15 - 11:45
Arrangementet er afholdt

Pseudoarbejde​

Lige nu kan du tilmelde dig et gratis webinar med antropologen Dennis Nørmark - der sætter fokus på, hvorfor at vi har så travlt med at lave ingenting. Aldrig har vi haft flere effektiviseringer og digitale løsninger, der burde frisætte mere tid til kerneopgaven, og aldrig har vi brugt vores tid på flere overflødige ting end nu.

Webinaret er en provokerende og øjenåbnende indsigt i de arbejdsopgaver, vi spilder hinandens tid med, og de simple ændringer medarbejdere og ledere kan implementere for at trække tæppet væk under administrative overflødigheder og vrangforestillinger om, hvad der faktisk er vigtigt.

Webinaret afholdes onsdag den 27. maj 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.