Jeppe Søe - Arbejdspladsens abegrotte - Hvad lærte vi af Corona-krisen?

Gratis webinar, - 9. juni 2020
Sted Gratis webinar, Dato og tidspunkt 9. juni 2020 - Kl. 11:15 - 11:45
Arrangementet er afholdt

Arbejdspladsens abegrotte

- Hvad lærte vi af Corona-krisen?

Lige nu kan du tilmelde dig et gratis webinar med Jeppe Søe, som handler om kommunikation og samarbejde. Jeppe er kommunikationsrådgiver, journalist og forfatter - og en aktiv debattør i medierne.

Jeppe holder et inspirerende webinar om måden, som vi taler til hinanden på, og hvordan det påvirker vores arbejdsdag. Han beskriver han de mekanismer, der gør, at vi modarbejder hinanden – og hvad vi kan gøre for at styrke kommunikationen på arbejdspladsen. Først når arbejdspladsen igen kører på fuldt blus ved vi, om vi er blevet dårligere sammen. Om nogle føler sig udenfor flokken. De hjemsendte føler sig mindre værd - eller de, der har været på job hele tiden, føler de måtte trække hele læsset.

Ikke bare Danmark skal genåbne. Arbejdspladsen er også ude i en genstart - og der skal vi både være opmærksomme på hinanden og benytte lejligheden til at få ryddet op i de dårlige vaner. Det er der råd for. Men det kræver, at hele flokken står sammen om opgaven. Jeppe Søe fortæller om faresignalerne - og løsningerne. 

Webinaret afholdes tirsdag den 9. juni 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.