Thomas Milsted - Tilbage til arbejde efter coronaen

Gratis webinar, - 28. maj 2020
Sted Gratis webinar, Dato og tidspunkt 28. maj 2020 - Kl. 11:15 - 11:45
Arrangementet er afholdt

Tilbage til arbejde efter coronaen​

Lige nu kan du tilmelde dig et gratis webinar med forfatteren og stressekspert Thomas Milsted, som vil gøre dig klar til at komme tilbage på arbejdet efter coronaen.

Ingen nærer som udgangspunkt modstand mod forandringer, men forandringer skal skabes med respekt for, hvordan den menneskelige psyke virker. Alle vil helt naturligt være på vagt over for forandringer, men vi kan lære at tackle forandringerne mere konstruktivt og positivt.

Thomas Milsted har i mere end et årti været en af landets mest benyttede foredragsholdere inden for områderne stress, trivsel og arbejdsglæde - og så er han tidligere direktør i Center for stress og tidligere generalsekretær i Stressfonden.

Webinaret afholdes torsdag den 28. maj 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.