Tue Isaksen - Arbejdsfællesskab og Corona

Gratis webinar, - 18. juni 2020
Sted Gratis webinar, Dato og tidspunkt 18. juni 2020 - Kl. 11:15 - 11:45
Arrangementet er afholdt

Arbejdsfællesskab og Corona

- Når fællesskabet er skabt af en ekstern trussel, og hvordan vi flytter til en intern kilde

Lige nu kan du tilmelde dig et gratis webinar med psykolog Tue Isaksen, som handler om socialpsykologiens teser om fællesskaber på arbejdspladsen - med særlig fokus på de eksterne trusler.

Når et fællesskab er baseret på en ekstern trussel, kan det over tid betyde social kontrol, isolering af grupper, og skabelse af fjendebilleder, derudover kræver dette fællesskab et konstant eksternt pres, som over tid vil have en indflydelse på menneskets biologi, og betyde at vi langsomt begynder at træffe beslutninger fra en emotionel og impulsiv base, fremfor en rationel. Derudover vil denne belastning betyde at vi som biologiske organismer langsomt vil begynde at udøve overlevelses adfærd, og dermed flytte os fra fællesskabet, når det ikke tilfredsstiller denne præmis. Med dette webinar vil du blive inspireret til at flytte at flytte de gode handlinger fra den eksterne trussel til den interne kilde.

Webinaret afholdes torsdag den 18. juni 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.